Detoxifiați, energizați și întăriți-vă corpul cu suplimentele turmeric UKON!

Ukon (turmeric sălbatic) a fost recunoscut de secole ca un vindecător natural.
Acesta a fost cunoscut de la începutul dinastiei Ryukyu ca un puternic antioxidant, iar medicina antică din India (Ayurveda) a folosit turmericul ca analgezic, antibacterian, antiinflamator, antialergic și antioxidant.
Cine poate consumama turmeric Ukon:
Este recomandat sa consumati Ukon chiar daca nu suferititi de o boala.
Nu este recomandat copiilor sub 3 ani si femeilor gravide sau care alapteaza.
Dece este recomandat sa intretinem organismul cu 3 capsule /zi:
Curcumina protejeaza impotriva imbatranirii creierului, hraneste si protejeaza tesuturile acestuia intr-o varietate de moduri. Este un antioxidant puternic care traverseaza usor bariera hemato-encefalica pentru a proteja celulele creierului de actiunea devastatoare adusa de radicalii liberi.
Un alt studiu a constatat ca administrarea a 3 capsule zilnice de curcumina a imbunatatit semnificativ atentia si memoria de lucru la persoanele in varsta.
Turmeric Ukon are efect anti-inflamator Curcumina actioneaza si ca un puternic anti-inflamator.
Studiile arata ca daca acesta ajunge in concentratii optime in tesuturi ea combate orice tip de inflamatie, incluzand aici chiar si pe cele din bolile acute precum boala inflamatorie intestinala, pancreatita, artrita si uveita cronica anterioara.
Turmeric Ukon este cel mai puternic antioxidant natural disponibil
Beneficiile folosirii Suplimentului Kangen Ukon Poate ajuta organismul in:
 • boli ale ficatului, pentru ca este un puternic antioxidant;
 • cancer de san;
 • diabet;
 • cancer de ficat;
 • cancer de stomac;
 • tulburari ale sistemului digestiv;
 • boli ale sistemului nervos;
 • tratament antibacterian;
 • intarirea sistemului imunitar;
 • osteoporoza;
 • inflamatii articulare;
 • boli de piele;
 • oboseala cronica;
 • afectiuni ale tractului respirator.
Se spune că plantele cultivate în Okinawa sunt „altfel”.
Ukon (Turmericul) creste bine in zonele tropicale si subtropicale ale Asiei de Sud-Est dar cercetarile recente arata o eficienta superioară pentru sanatate a elementelor găsite în Ukon(Turmericul) cultivat în Okinawa, cu mult peste turmericul cultivat în Asia de Sud-Est. S-a descoperit ca Ukon de toamna are un nivel ridicat de curcumina, o substanță care ajută la susținerea și menținerea funcției hepatice sanatoase. În acelasi timp, studii recente de un mare interes au constatat continutul ridicat in uleiuri esențiale din Ukon de primăvară.
Zona din insula Okinawa în care este cultivat Ukon este cunoscuta sub denumirea de Yanbaru (extremitatea nordică a insulei Okinawa). Yanbaru este adesea menționată ca o „comoara a naturii” (Shizen nu TAKARA în japoneză). Spring Ukon(cultivat exclusiv pentru Enagic) se cultiva 100% ecologic în ferme specializate din Yanbaru.
„Calitatea Ukon este în mare măsură legată de calitatea terenurilor cultivate. Cresterea Ukon necesită un teren bine drenat si bogat in sol organic. Solul din partea de nord a insulei Okinawa este declarat a fi cel mai bun sol pentru ca este un sol format din descompunera cochiliilor de corali si scoici,fiind foarte bogat in calciu si bine drenat.”
De asemenea, se spune că unghiul sub care cad razele de soare în timpul unei zile calde in Okinawa corespunde pe deplin nevoilor Ukon în creștere.
De ce, numai Kangen Ukon foloseste Kangen Water ?
In procesul de fabricatie,la Enagic Ukon Factory,Ukon de primăvară și Ukon de toamnă sunt curățate și dezinfectate cu Strong Kangen Water și respectiv Strong Acidic Kangen Water Acesta este primul supliment produs vreodată prin combinarea Apei Kangen ,Ukon de toamna (curcumina) si Ukon de primavara (uleiuri esentiale ),100% fără aditivi . Noul produs contine capsule gelatinoase,concepute 100 % pe bază de plante.
O capsula de Kangen Ukon este alcatuita din cele doua feluri de turmeric(Ukon de toamna si Ukon de primavara) la care se mai adauga ingrediente antioxidante, cum ar fi ulei de măsline, ulei de Perilla, ulei de in și tocotrienol. In plus, contine caragenan, un derivat din alge marine, care este utilizat ca ingredient pentru invelirea capsulei.
Kangen Ukon a fost conceput cu o atenție specială in fiecare detaliu pentru a oferi cele mai sanatoase ingrediente intr-un mod natural. Kangen Ukon este un produs unic, care a fost dezvoltat ca rezultat al cercetărilor continue din cadrul companiei Enagic. Compania Enagic produce acest supliment alimentar, Kangen Ukon , ca ceva special ,ceea ce nimeni altcineva, n-a reusit pana acum. Îmbogățit cu uleiuri esentiale de inalta calitate provenite de la organic Spring Ukon (cunoscut sub numele de turmeric sălbatic) și cu grijă incapsulat la Fabrica Enagic Ukon , Kangen Ukon este cheia pentru o sănătate proactivă!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are makes.