CE FACE COMPANIA ENAGIC® ATÂT DE DIFERIT?

       Timp de peste patru decenii, Enagic International a fost producătorul principal în sisteme de ionizare a apei, care transformă apa de la robinet în apă de băut pură şi sănătoasă ionizata alcalina şi bogată în hidrogen.
       Această companie cu sediul în Japonia distribuie internaţional sute de mii de aparate de apă Kangen® în casele din toată lumea. Sistemele de apă Kangen®, oferite de compania Enagic, îmbunătăţesc cea mai vitală sursă a vieţii oferită de natură, utilizând cele mai recente cercetări ştiinţifice şi tehnologii, îmbinate cu artizanatul superior japonez.

DESCOPERĂ PUTEREA DE A SCHIMBA VIEȚI CU APA KANGEN

APA ESTE CEA MAI IMPORTANTĂ SUBSTANȚĂ DIN LUME

Consumul zilnic de apă este vital pentru sănătatea noastră. Apa transportă substanțe nutritive în celule, ajută la digestie, elimină toxinele, ajută la prevenirea durerii de cap și a oboselii și chiar poate ajuta la scăderea sau întreținerea în greutate. Corpurile noastre sunt de până la 75% apă, iar o hidratare corespunzătoare este esențială pentru sănătatea noastră.

APA ÎMBUTELIATĂ NU ESTE BUNĂ PENTRU MEDIUL ÎNCONJURĂTOR

Potrivit National Geographic, „Apa îmbuteliată este un exod pentru mediul înconjurător: Publicul din SUA folosește aproximativ 50 de miliarde de sticle de apă îmbuteliată pe an, iar majoritatea recipientelor din plastic nu sunt reciclate. Transportarea sticlelor și menținerea acestora reci înseamnă ardere de combustibil, care emite gaze cu efect de seră.” 1.500 de sticle de plastic sunt consumate în fiecare secundă. În fiecare an este aruncată o cantitate de plastic suficientă pentru a face înconjurul Pământului de patru ori. Și plasticului îi va lua 1000 de ani pentru a se dezintegra. http://news.nationalgeographic.com/news/2010/03/100310/why-tap-water-is-better/ https://www.nps.gov/zion/learn/nature/recycling-in-zion-national-park.htm

NU A FOST DOVEDIT FAPTUL CĂ APA ÎMBUTELIATĂ ESTE MAI SIGURĂ DECÂT APA POTABILĂ

Environmental Working Group (EWG), o grupare imparțială și non-profit, a declarat, „Guvernul nu stipulează faptul că apa îmbuteliată este mai sigură decât apa potabilă. De fapt, standardele de poluare chimică sunt aproape identice."Istoric vorbind, apa îmbuteliată a fost amintită pentru contaminarea cu particule, mucegai și bacterii. http://www.ewg.org/research/your-bottled-water-worth-it/bottle-vs-tap-double-standard

Faceți cunoștință cu aparatele noastre de apa Kangen

Luveluk K8

Leveluk SD 501

Platinum

Leveluk SD 501

Suntem disponibili. Interesat de colaborare?